Kaip ir senovėje, "Kuchmistrų" virtuvėje ypatingas dėmesys skiriamas ne tik meniu, maisto kokybei, jų pateikimui, bet ir ūkiams, iš kurių perkamos daržovės, vaisiai, miltai ar mėsa.
Darbas su dvaro tiekėjais, kurių produkcija bus pasirinkta "Kuchmistrų" restorano meniu kurti – viena svarbiausių ir bene daugiausiai laiko reikalaujanti kasdieninė mūsų dvaro garbės pareigūno veikla. Tam, kad ant svečių stalų nugultų senove alsuojantys ir dvaro virtuvės kultūrą reprezentuojantys patiekalai, jis dirba kartu su svetingaisiais zanavykais.
Neatsitiktinai, gana greitai "Kuchmistrai" išgarsėjo troškintos patarškos pyragu, troškintu balandžiu ar lietuviškų vynų degustacijomis, kurių pateikimo legendos netruko pasklisti plačiai, kaip ir pasakojimai apie Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės didikų maistą su užnešimais, degustacijas bei puotas Zypliuose.
"Kuchmistrų" gastronominės kelionės laiku organizuojamos didybe atsiduodančiame senoviniame Zyplių dvaro rūmų ansamblyje, apipintame tradicijomis ir ten gyvenusiųjų paslaptimis.