"Sakiškių alus" yra Vilniaus apylinkėse įsikūręs mikrobravoras, gimęs iš namų aludarystės idėjos. Mintis buvo paprasta – alus, kuriame persipina modernios technologijos, netikėti ingredientai, netradicinė išraiška ir rankų darbas, išvirtas bravore, kuris pastatytas asmeninėje žemėje rankomis. Savomis rankomis. Sumanymas kurti ekscentrišką alų ir su juo supažindinti žmones kilo namų aludario Lino Zakarevičiaus galvoje. Sakiškių alaus darykla – 80 kvadratinių metrų ploto, dviejų aukštų karkasinis namas. Kaip daryklai – nedidelis, tačiau sava paskirtimi – labai svarbus. Tai namas, pastatytas svajonei. Namas alui. Vieta, kurioje nuo grūdo iki stiklo ir statinės, Lino suprojektuota ir Lietuvoje pagaminta alaus virimo įranga, materializuojama aludario mintis. Pastato statyba užtruko pusę metų. Darbuose padėjo draugai, na o svarbiausią darbą – iškelti pastato karkasą ant išlietų pamatų Linui padėjo tėvas, taip paaukodamas savo metines atostogas dėl didesnio už poilsį tikslo – padėti sūnui įgyvendinti savo svajonę. Taip gimė į Jūsų taurę tekantis "Sakiškių alus".