Tik 2004 m. Butautų dvaras pradeda jausti atgimimo vėjus, kuomet aludaris Darius Vizbaras entuziastingai pradeda atstatinėti bravorą ir patį dvarą. Vos po metų, pagal unikalią 1858 m. grafų Tiškevičių sukurtą alaus receptūrą, pradedamas gaminti "Butautų dvaro alus". Puikaus skonio, išpilstytas į išskirtinius 1l talpos butelius, "Butautų dvaro alus" tampa prestižiniu lietuvišku alumi ir 2010 m. laimi Lietuvos metų gaminio aukso medalį.
Butautų firminėje alaus parduotuvėje rasite visų rūšių Butautų alaus. Specialiai įrengtame rūsyje visais metų laikais palaikoma 6-8° temperatūra. Esant tokioms sąlygoms net nepasterizuotas alus gali išsilaikyti kelis mėnesius. Šiuo metu yra ilgiausiai išlaikytas 10 mėn. alus, kurį paragavus jaučiasi sukaupta branda ir skonio tvirtumas. Apsilankiusiems svečiams suteikiame galimybę užrašyti savo vardą ant butelio ir jį palikti rūsio saugykloje. Atvykę kitą kartą į Butautų dvarą svečiai džiaugiasi savo prieš kurį laiką paslėptu lobiu.