LEJA restoranas pristato išskirtinai jaukų ir elegantišką interjerą, derinantį prabangą ir švelnią atmosferą, kartu su subtiliais ir prasmingais skoniais, kurie sukuria unikalų maisto malonumą. Mūsų etosas remiasi ilgamečiais šeimos receptais, kurie buvo išbaigti ir pritaikyti mūsų aukščiausio lygio restorano poreikiams, o šiems kulinarijos kūriniams pritapti prie prabangios atmosferos padėjo žinomas šefas Gian Luca Demarco.
Mūsų restorano koncepcija įkūnija "Slow Food" judėjimo filosofiją, kuri skatina naudoti tik šviežiausius ir autentiškiausius produktus, siekiant atkreipti dėmesį į jų kokybę ir išskirtinumą. Šio požiūrio rezultatas yra ypatingai subtilus ir įvairialypis skonis, kuris atspindi mūsų aistrą puoselėti maisto meną.
Algirdo Simono Žiogo prancūziški pyragaičiai, kurie puošia mūsų išskirtinę desertų vitriną, yra tikra saldainių simfonija, gaminama tik iš pačių prabangiausių ir rafinuotų ingredientų, be jokio perteklinio cukraus. Šie šedevrai tikrai pakerės net ir labiausiai išrankius skonio tyrinėtojus, paliekant nepaliekančią įspūdį.
LEJA restoranas kviečia Jus įsikurti mūsų pasakiškoje erdvėje, kur prabanga ir skoningumas susilieja į vieną harmoniją, siekiant suteikti Jums nepakartojamą patirtį ir išpildyti Jūsų skonio lūkesčius.