Kviečiame išbandyti įvairius skonius, gimstančius mūsų virtuvėje. Savaitgaliais restorane vyksta gyvos muzikos vakarai. Šiltu metų laiku turime erdves lauke – lauko pavėsines ir terasas.
Ruošdami patiekalus mūsų restorane naudojame Sous-vide technologiją. Sous-vide (prancūzų kalba reiškia – vakume) technologija paremta gaminimu vakume daug žemesnėje nei įprasta temperatūroje. Sous Vide – tai pažangiausios pasaulio virtuvės kryptis, žavinti viso pasaulio maisto mylėtojus ir profesionalus nuostabia tekstūra, išskirtiniu skoniu ir nuostabiais aromatais. Gaminat maistą šiuo būdu – kiekvienas kąsnis bus sveikas, minkštas ir sultingas. Nepakinta produkto spalva, išlieka natūralus produkto skonis bei maistingos medžiagos, produktas išlieka sultingas.