Mūsų pica gaminama iš lėtai kildintos tešlos ir kepama malkomis kūrenamoje krosnyje 450-500 C temperatūroje. Lėtas tešlos kilimas bei ypač trumpas (60-90 sekundžių) kepimo laikas užtikrina natūralų picos pado aromatą, traškumą išorėje bei minkštumą viduje. Tai Neapolietiškos picos gamybos būdas, kuris istorikų šaltiniuose pirmą kartą buvo užfiksuotas 17-tame amžiuje Neapolio mieste. Tikimės jog mūsų picos jums suteiks nepakartojamą skonį ir nors trumpam perkels į Neapolį.
Iškepti geros picos neįmanoma be puikių ingredientų. Štai kodėl picos tešlą ruošiame iš Neapolietiškos picos asociacijos sertifikuotų miltų bei brandiname ją ne mažiau nei 14 val., o ingredientus kruopščiai atrenkame iš geriausių Italijos gamintojų. Nuostabus picos skonis gimsta tik sujungus puikius ingredientus į vieną visumą, dėl šios priežasties visada pravartu žinoti ką Jūs valgote.