trip.lt
ŽEMĖLAPIS
Paieška
Prisijungti
Sūrio Džiazas
Žemaitija
/
Jurbarko rajonas
Sūrio Džiazas
4
Foto
© Sūrio Džiazas
4
1 čia buvo
0 atsiliepimų
"Sūrio Džiazo" fermentiniai sūriai yra rankų darbo, gaminami iš nepasterizuoto karvės pieno ir fermento, brandinami specialiai tam pritaikytose sūrinės patalpose. Brandintas sūris turi labai mažai laktozės, nes brandinimo metu sūryje vykstantys sudėtingi biocheminiai ir fermentiniai procesai suskaido pieno cukrų ir baltymus, todėl sūris tampa lengvai virškinamas ir išsaugo visas biologiškai aktyvias medžiagas.

Sūrių brandinimo laikas nuo 3 iki 18 mėnesių. Net tos pačios rūšies du sūriai gali visiškai skirtis skoniu, jei jų brendimo laikas skirtingas. Kuo ilgiau sūris brandintas, tuo ryškesnis jo aromatas ir skonis. Kietasis sūris (ilgiausiai brandintas) yra labiausiai vertinamas dėl savo išskirtinumo. Negana to, jis labai lengvai virškinamas ir tiesiog tirpsta burnoje!

Kiekvienas "Sūrio Džiazo" brandintas fermentinis sūris turi savo muzikinį pavadinimą, kuris sūriui suteikia išskirtinumo ir atspindi "Sūrio Džiazo" meninę idėją - improvizacija ir kūryba yra neatsiejama nuo sūrininkystės. Brandintas sūris yra sveikatai naudingas užkandis, kurio skonis labiausiai atsiskleidžia degustacijoje su vynu. Fermentiniai sūriai taip pat puikiai lydosi, juos galite naudoti įvairiems karštiems ir šaltiems patiekalams gardinti. 

Kviečiame mus aplankyti pačioje "Sūrio Džiazo" sūrinėje, Jurbarko rajone, kur rasite visą mūsų asortimentą palankiausiomis kainomis. Keliaudami pas mus nepraleiskite progos susiplanuoti išvyką po vieną gražiausių Lietuvos vietų - panemunę.
© Sūrio Džiazas

Mituvos g. 28, Girdžiai, Jurbarko r.

+37060576995
Loading...
Loading...
trip.lt
Susikurk savo kelionę
Apie
©2025 trip.lt
Slapukų nustatymaiPrivatumo politika
PradžiaŽemėlapisMaršrutaiKryptys